Vergaderpareltjes in het Groene Hart

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie net buiten de Randstad? Waar je genoeg kunt ondernemen en midden in het groen zit? Dan moet je in het Groene Hart zijn! Deze pareltjes van een vergaderlocaties liggen super centraal in het Groene Hart.

In de spotlight

Vorstelijk Kasteel in het Groene Hart

5 / 5 (1)

Midden in het stadje Woerden ligt dit vorstelijke slot waarvan de eerste steen al 600 jaar geleden werd gelegd. De inrichting is daarentegen helemaal up to date! Hier vind je alles wat je van een kasteel verwacht, maar wel met een lekker eigentijds en comfortabel gevoel. Een topaccommodatie voor het houden van een zakelijke bijeenkomst, vergadering, conferentie, bedrijfspresentatie, zakenlunch/diner of training. Er is bovendien een prachtig restaurant, een riant terras en binnenplaats. 

  • Woerden
  • 7 ruimtes
  • €€€
  • Geen overnachting mogelijk
  • 1 - 850 personen

Vorstelijk Kasteel in het Groene Hart

Zeeën van inspiratie in het Groene Hart

Met zoveel groen om je heen ben je verzekerd van flink wat inspiratie. Niet alleen door de rustgevende views, maar ook door wat er allemaal in de omgeving te ondernemen valt. Voor een teamuitje in het Groene Hart zijn de mogelijkheden dan ook eindeloos.

Liever vergaderen in Midden-Nederland?

Ook in Midden-Nederland hebben we natuurlijk een uitgebreide selectie vergaderlocaties voor je. Neem snel hier een kijkje voor de meest bijzondere vergaderlocaties in Midden-Nederland!

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren