Meetings hoeven niet meer volgens het standaard vergaderplaatje.

Meetings hoeven niet meer volgens het standaard vergaderplaatje.

5x bijzondere vergaderstoelen

 

Een vergadering hoeft anno 2017 niet meer per sé dat standaard vergaderplaatje te zijn. Je weet wel: die grote tafel met een kan koffie, thee en water en een tiental comfortabele bureaustoelen. Vergaderen verandert en we proberen steeds vaker andere vergadervormen uit. Zo is vandaag de dag, met oog op meer bewegen, staand vergaderen hartstikke populair. En dat is niet voor niets. Even níet op de gebruikelijke manier vergaderen zorgt namelijk voor heel wat meer creativiteit. Onderzoek wijst namelijk uit dat mensen zich in een out-of-the-box setting minder territoriaal gedragen en meer gaan samenwerken om ideeën uit te werken en de kwaliteit te verhogen. In een speelse omgeving voelen medewerkers zich namelijk prettiger en dat werkt dan weer stimulerend.

 

 

1. Schommelstoel

Je kunt pas écht goed nadenken als je een beetje kunt bewegen. En daar lenen deze stijlvolle schommelvergaderstoelen zich perfect voor.

 

 

2. Ballenbakvergadering

Technisch gezien is het geen stoel, maar deze kon niet aan ons lijstje ontbreken. Want zeg nu zelf: hoe tof is het om te vergaderen in een ballenbak? Doordat je je in deze speelse setting weer even kind voelt, kan het niet anders dan dat je creativiteit de vrije loop gaat. Hier kun je zelf ervaren hoe het is om in een ballenbak te vergaderen.

 

 

3. Up in the air

Vergaderen in een luchtballon of kabelbaan cabine? Yes please! Ze mogen dan wel niet hélemaal echt zijn, maar creatief zijn ze in ieder geval.

 

 

4. Echte schommels

Het hélemaal rigoureus anders aanpakken? Vergader dan op deze echte schommels.

 

 

5. Bubble chair

Of leun tijdens het vergaderen achterover in deze te gekke bubble chairs.

 

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren