Heisessie organiseren

Samen met jouw team uit je vertrouwde omgeving stappen, en een zakelijke bijeenkomst verplaatsen naar een hutje op de hei. Even weg van de dagelijkse kantoor routine en een training, vergadering, brainstormsessie of teamsessie houden midden in de natuur. Samenwerken aan nieuwe plannen, strategie, structuur en teambuilding uit je vertrouwde omgeving. Door even helemaal buiten het kantoor te zijn ontstaan er gemakkelijk nieuwe ideeën en inzichten. Een heisessie kan uit één dag bestaan, maar vaak bestaat een heisessie uit meerdere dagen. Hier volgen onze tips om jouw heidag tot een succes te maken. 

Locatie:
Het begint natuurlijk met het vinden van een inspirerende locatie voor je heisessie. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan inspirerende locaties voor heisessies. Ben je opzoek naar een hutje op de hei, een riante boerderij, of heerlijke hoeve of een sfeervolle villa in de natuur? Zie hier onze toplocaties die allemaal zeer geslaagd zijn voor jouw heisessie.  

Programma samenstellen:
Wil je een heisessie van 1 dag, of zal jullie heisessie uit meerdere dagen bestaan? Denk goed na over het programma en de invulling hiervan. Wat is het doel van de sessie en wat wil je bereiken en hoe ga je dit vormgeven? focus op het resultaat en breng structuur aan in het programma.

Invulling Programma:
Zodra je het doel van de sessie voor ogen hebt, is het tijd om deze vorm te gaan geven en het programma in te vullen. Breng afwisseling aan in je programma en maak het interactief. Lange vergaderingen zijn niet altijd even leuk en vaak is het lastig om je volledige focus bij lange vergaderingen erbij te houden. Verdeel het programma in blokken en neem voldoende pauzes. Varieer met de samenstelling, ga uiteen in kleine groepjes, nodig interessante sprekers uit, varieer met opdrachten en plan een leuke teambuilding activiteit in. Neem bijvoorbeeld in de pauze een lange wandeling in de natuur of plan een sportieve activiteit of teambuilding activiteit in. Doe hier Locaties met leuke activiteiten meer inspiratie op voor leuke activiteiten tijdens jullie bijeenkomst.

Deelnemers uitnodigen:
Zodra de invulling van het programma is samengesteld kan je de deelnemers gaan uitnodigen. Deel vooraf de onderwerpen die je wilt gaan behandelen met de deelnemers Maak van te voren duidelijke afspraken over wat je verwacht van de deelnemers. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. 

Heb je hulp nodig met het organiseren van jullie heisessie? neem dan contact op met team boekingen van inspiratieoplocatie.nl. Zij staan voor je klaar om je te helpen en denk graag met je mee om je een geslaagde heisessie te verzorgen! We zijn bereikbaar via de mail: info@inspiratieoplocatie.nl of je kan bellen naar: 010-7600334.

Heisessie organiseren

Groen én centraal!

In de spotlight

Riante Boerderij

5 / 5 (2)

Deze riante, monumentale boerderij is gelegen aan de rand van een schitterend natuurgebied. Het is een boerderij met allure, met twee unieke bijgebouwen (Atelier en Bakhuis) en een volledig gerenoveerd achterhuis (de Deel). De sfeer is comfortabel, riant en landelijk 'chique'. De inrichting is verzorgd door de vrouw des huizes, niet verbazend interieurarchitect van beroep. Het erf met deze opstallen is omgeven door uitgestrekte grasvelden, boomgaarden en een prachtig natuurgebied van 30 ha met wandelmogelijkheden. In de wijde omtrek is geen rustigere plek te vinden voor je zakelijke bijeenkomsten!

 • Driebergen-Rijsenburg
 • 3 ruimtes
 • €€€
 • Geen overnachting mogelijk
 • 2 - 80 personen

Riante Boerderij

In de spotlight

Vergadervilla in het Groen

0 / 5 (0)

Rust en ruimte, dat is wat deze locatie uit straalt. Deze prachtige witte villa midden in het groen is een ideale vergaderlocatie voor zowel een vergaderdag als een meerdaagse. Het zonnige terras heeft uitzicht op de grote eigen tuin, polders en het duingebied. Wat ook interessant is? Villa Hazelaar was na de oorlog een plek waar stadskinderen werden opgevangen om aan te sterken en bij te komen. Later diende het als verzorgingstehuis. Na een renovatie die prachtig gelukt is, is de villa nu geopend voor jou!

 • Schoorl
 • 1 ruimte
 • €€€
 • 9 slaapkamers
 • 8 - 20 personen

Vergadervilla in het Groen

In de spotlight

Knusse Cottage op de Hei

5 / 5 (8)

Deze knusse cottage is een kleinschalige vergaderlocatie met huiselijke sfeer op de Veluwe. De schuur staat daarbij niet zomaar ergens op de Veluwe, maar op een super rustgevende locatie op de hei, tussen de bossen van Vierhouten. Een dag op deze locatie wordt dus wel héél letterlijk een heidag. Ook beschikt de locatie over haar eigen eetcafe. Hier kun je tijdens of na afloop van een bijeenkomst heerlijk lunchen, borrelen of dineren!

 • Vierhouten
 • 1 ruimte
 • €€€
 • Geen overnachting mogelijk
 • 1 - 12 personen

Knusse Cottage op de Hei

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren