Groen én centraal!

In de spotlight

Puur Vergaderen in het Groene Hart

0 / 5 (0)

Midden in de polders van het Groene Hart, tussen Leiderdorp en Alphen aan de Rijn, ligt deze landelijke boerderij die is voorzien van een moderne inrichting met stijlvolle designelementen. Van buiten is de locatie nog een authentieke boerderij, van binnen een moderne, sfeervolle ruimte waar het door de grote hoeveelheid lichtinval en het stijlvolle interieur met zijn industriële elementen heerlijk werken is. Een perfecte combinatie dus! Ook de ligging is ideaal: je bevindt je in een landelijke, rustgevende omgeving, maar toch midden in de Randstad. Nabij de A4 tussen Den Haag en Amsterdam, op 15 minuten afstand van Schiphol en 20 minuten afstand van de Zuidas. De locatie biedt een zeer ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. 

.Het aanwezige restaurant behoort namelijk tot één van de 500 beste en lekkerste restaurants van Nederland.

 • Woubrugge
 • 6 ruimtes
 • €€€€
 • Geen overnachting mogelijk
 • 4 - 30 personen

Puur Vergaderen in het Groene Hart

Heisessie organiseren

Samen met jouw team uit je vertrouwde omgeving stappen, en een zakelijke bijeenkomst verplaatsen naar een hutje op de hei. Even weg van de dagelijkse kantoor routine en een training, vergadering, brainstormsessie of teamsessie houden midden in de natuur. Samenwerken aan nieuwe plannen, strategie, structuur en teambuilding uit je vertrouwde omgeving. Door even helemaal buiten het kantoor te zijn ontstaan er gemakkelijk nieuwe ideeën en inzichten. Een heisessie kan uit één dag bestaan, maar vaak bestaat een heisessie uit meerdere dagen. Hier volgen onze tips om jouw heidag tot een succes te maken. 

Locatie:
Het begint natuurlijk met het vinden van een inspirerende locatie voor je heisessie. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan inspirerende locaties voor heisessies. Ben je opzoek naar een hutje op de hei, een riante boerderij, of heerlijke hoeve of een sfeervolle villa in de natuur? Zie hier onze toplocaties die allemaal zeer geslaagd zijn voor jouw heisessie.  

Programma samenstellen:
Wil je een heisessie van 1 dag, of zal jullie heisessie uit meerdere dagen bestaan? Denk goed na over het programma en de invulling hiervan. Wat is het doel van de sessie en wat wil je bereiken en hoe ga je dit vormgeven? focus op het resultaat en breng structuur aan in het programma.

Invulling Programma:
Zodra je het doel van de sessie voor ogen hebt, is het tijd om deze vorm te gaan geven en het programma in te vullen. Breng afwisseling aan in je programma en maak het interactief. Lange vergaderingen zijn niet altijd even leuk en vaak is het lastig om je volledige focus bij lange vergaderingen erbij te houden. Verdeel het programma in blokken en neem voldoende pauzes. Varieer met de samenstelling, ga uiteen in kleine groepjes, nodig interessante sprekers uit, varieer met opdrachten en plan een leuke teambuilding activiteit in. Neem bijvoorbeeld in de pauze een lange wandeling in de natuur of plan een sportieve activiteit of teambuilding activiteit in. Doe hier Locaties met leuke activiteiten meer inspiratie op voor leuke activiteiten tijdens jullie bijeenkomst.

Deelnemers uitnodigen:
Zodra de invulling van het programma is samengesteld kan je de deelnemers gaan uitnodigen. Deel vooraf de onderwerpen die je wilt gaan behandelen met de deelnemers Maak van te voren duidelijke afspraken over wat je verwacht van de deelnemers. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. 

Heb je hulp nodig met het organiseren van jullie heisessie? neem dan contact op met team boekingen van inspiratieoplocatie.nl. Zij staan voor je klaar om je te helpen en denk graag met je mee om je een geslaagde heisessie te verzorgen! We zijn bereikbaar via de mail: info@inspiratieoplocatie.nl of je kan bellen naar: 010-7600334.

Heisessie organiseren

In de spotlight

Monumentaal Landhuis in Weelderig Groen

0 / 5 (0)

Tussen het weelderige groen van het Limburgse Thorn bevindt zich dit prachtige monumentale pand. Dankzij de huiselijke en gezellige inrichting voel je je hier meteen thuis! Schilderijen en wandkleden uit allerlei culturen geven deze karakteristieke locatie een eigen en unieke sfeer. Brainstorm in de romantisch ingerichte kamers en er ontstaan als vanzelf nieuwe inzichten en ideeën!

Kom na het vergaderen heerlijk tot rust tussen de schitterende bloemen in de zeventig meter diepe tuin. Geniet van de luxe die dit landhuis biedt: je vindt hier een privé zwembad, loungestoelen en een gazon vol gezellige zitjes om met je collega’s te ontspannen en na te praten. Een lekker hapje of drankje erbij? Als je een vergaderarrangement boekt zit dat erbij inbegrepen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de enorme keuken om zelf wat smakelijks te koken of bakken!

 • Thorn
 • 1 ruimte
 • €€€
 • 16 slaapkamers
 • 10 - 40 personen

Monumentaal Landhuis in Weelderig Groen

In de spotlight

Knusse Cottage op de Hei

5 / 5 (8)

Deze knusse cottage is een kleinschalige vergaderlocatie met huiselijke sfeer op de Veluwe. De schuur staat daarbij niet zomaar ergens op de Veluwe, maar op een super rustgevende locatie op de hei, tussen de bossen van Vierhouten. Een dag op deze locatie wordt dus wel héél letterlijk een heidag. Ook beschikt de locatie over haar eigen eetcafe. Hier kun je tijdens of na afloop van een bijeenkomst heerlijk lunchen, borrelen of dineren!

 • Vierhouten
 • 1 ruimte
 • €€€
 • Geen overnachting mogelijk
 • 1 - 12 personen

Knusse Cottage op de Hei

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren