Vergaderen in de buitenlucht

Bekijk onze selectie voor buiten vergaderen

Buiten vergaderen?

Neem een kijkje in ons aanbod en laat je inspireren. Kom je er zelf niet uit? Dan staat ons team boekingen voor je klaar, zij helpen je graag bij het vinden van de perfecte locatie om vergadering in de buitenlucht tot een succes te maken! Bereikbaar per mail en per telefoon: 010 - 760 03 34.

Buiten vergaderen?

In de spotlight

Bruisende Vergaderlocatie in de Natuur

0 / 5 (0)

Deze bruisende vergaderplek is net als de natuur altijd volop in ontwikkeling. Hier kunnen jullie samenkomen en werken aan succesverhalen voor persoon en organisatie in de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven!

Ervaar de natuur binnen of ontdek het buiten. Zowel in de locatie als buiten de locatie zijn volop break-out ruimtes beschikbaar. Wat dacht je van brainstormen vanuit een hangmat, vergaderen in de moestuin of jullie heisessie aan de waterkant?

Een verblijf op deze bijzondere plek in de natuur is waardevol werken én ontspannen. Een inspirerende locatie die de kracht en wijsheid van de natuur laat zien, een beleving die uitnodigt tot ontmoeting en een goede balans tussen werktijd en eigentijd stimuleert.

  • Tilburg
  • 12 ruimtes
  • €€€
  • 70 slaapkamers
  • 2 - 140 personen

Bruisende Vergaderlocatie in de Natuur

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren