Kastelen en landhuizen om bij weg te dromen...

Bestaat er een locatie die sprookjesachtiger is dan een kasteel of landgoed? In deze prachtige kastelen en landhuizen kun je feesten, borrelen, meerdaags confereren of vergaderen op een dromerige locatie. Van landgoederen in Utrecht tot kastelen in Breda: wij verzamelen voor jou een bijzondere selectie.

In de spotlight

Chic Kasteel Omringd door Bos

4.5 / 5 (1)

Laat je inspireren door de natuur en rust van deze historische toplocatie! Midden in de uitgestrekte bossen van Baarn staat dit indrukwekkende kasteel klaar voor jouw vergadering, zakendiner, receptie of bruiloft. De stijlvolle locatie heeft een eigentijdse inrichting waarbij de originele sfeer behouden is. Buiten vind je een geweldig aangelegde tuin met vijver, om tussendoor te ontspannen met een hapje en een drankje.

Daarnaast zijn alle benodigde faciliteiten voor jouw bijeenkomst hier natuurlijk ook aanwezig! Denk aan draadloos internet, een smartboard en een beamer. Het strakke interieur van moderne grijstinten en zwart gecombineerd met warme accenten zorgt voor een prettige vergaderomgeving. 

  • Baarn
  • 11 ruimtes
  • €€
  • 19 slaapkamers
  • 6 - 450 personen

Chic Kasteel Omringd door Bos

In de spotlight

Majestueus Fort aan de Waal

0 / 5 (0)

In de stilte van de polder en het bed van de rivier ligt dit majestueuze fort aan de Waal bij het mooie Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Galeries, wijnkelders, dinerzalen, tapasbars, kookeilanden en een pianobar cirkelen om de indrukwekkende overdekte binnenplaats heen en nieuw gebouwde zandplaats. Een haast duizelingwekkend labyrint van ruimten en sferen. Fijn: op mooie zomerse dagen kunnen jullie ook met een groep heerlijk op het dakterras vertoeven. En met een uitzicht op een van drukst bevaren rivieren van Europa is dat bepaald geen straf...

  • Lent
  • 9 ruimtes
  • Geen overnachting mogelijk
  • 2 - 900 personen

Majestueus Fort aan de Waal

Meer kastelen en landhuizen zien?

Nog meer kastelen en landhuizen voor je vergadering of evenement bekijken? Klik dan hier voor al onze kastelen en landhuizen!

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren