Sfeervol vergaderen

Het ultieme thuisgevoel

Huiselijk vergaderen zorgt voor een fijne, open setting. Bij deze vergaderlocaties ervaar je gegarandeerd het ultieme thuisgevoel!

Bekijk ons selectie of laat Team Boekingen van Inspiratie op Locatie je helpen bij het vinden van de meest sfeervolle en inspirerende locaties.

We zijn bereikbaar via de mail en per telefoon: 010 - 760 03 34.

Het ultieme thuisgevoel

In de spotlight

Authentieke Boerderij midden in het Groene Hart

5 / 5 (2)

Vergaderen midden in de natuur, dat is bij deze vrijstaande boerderij echt van toepassing! Het rijksmonument ligt rustig aan rivier de Linge en heeft een prachtig uitzicht over de landerijen. Bij de renovatie heeft de gastvrije eigenaar vele authentieke details terug laten komen in het interieur. Zo is de woonkamer in de voormalige stallen en vind je op de begane grond en eerste etage nog een originele bedstede. De inrichting is comfortabel en bevat alles wat je nodig hebt tijdens een bijeenkomst. 

Toe aan een break? Neem plaats op het terras of wandel door de inspirerende rozentuin. Achter de hoeve bevindt zich een grote tuin bestaande uit een grasveld omgeven door rozen, met beschutting van grote bomen en met een rustig vijvertje. Deze tuin van 3000m2 biedt voldoende ruimte om te brainstormen, vergaderen en barbecueën. Door de inspirerende omgeving en de heerlijke oud-Hollandse ambiance binnen, haal je het meest uit jouw meeting, workshop of meerdaagse bijeenkomst!

  • Kedichem
  • 4 ruimtes
  • €€
  • 17 slaapkamers
  • 5 - 25 personen

Authentieke Boerderij midden in het Groene Hart

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren