BBQ-en op een donut, sporty suppen of sushi-skills ontwikkelen?

BBQ-en op een donut, sporty suppen of sushi-skills ontwikkelen?

Waarom een vergaderbreak essentieel is

Gedurende een vergaderdag is een korte onderbreking zo nu en dan wel zo prettig. Wist je namelijk dat een gemiddeld mens al na zo’n 1,5 uur vergaderen z’n concentratie verliest? Daarom is het goed om op zo’n vergaderdag een break in te plannen. Een korte vergaderbreak waarbij iedereen de boel even rustig kan verwerken en weer wat frisse energie kan opdoen. En hoewel gezamenlijk een kopje koffie drinken best gezellig is, kun je het ook nét even wat creatiever aanpakken. Klaar voor Inspiratie? Wij hebben de leukste vergaderbreaks voor je op een rijtje gezet!. 

 

1. BBQ+FunDonut.

Op het water barbecueën, lunchen en loungen: klinkt dat niet als een feestje? In deze donutvormige boot kun je met 10 personen relaxen op het water, terwijl je ondertussen de spiesjes op de BBQ rookt. Lijkt dat je ook wel wat? Bij het Paviljoen aan de Oever boek je zo’n te gekke BBQ+FunDonut als break tijdens je vergaderdag.

 

2. Zen met een yogasessie

Yoga doet veel voor de mens. Het werkt namelijk ontzettend ontspannend én is ook nog eens goed voor je lichaamshouding en spieren. Dus waarom zou je zo’n yogasessie niet als vergaderbreak inplannen? Op deze vergaderlocaties kun je tussen het vergaderen door een rustgevende yogasessie reserveren.

 

3. Zinnenprikkelende kookworkshop

Even uit de vergadersetting én tegelijkertijd je culinaire skills verbeteren? Met een kookworkshop heb je het beste van twee werelden te pakken. Hoe leuk is het als je na een vergaderdag opeens een sushimaster bent of tapas kunt maken als een Spanjaard? Check hier de vergaderlocaties met de leukste kookworkshops.

 

4. Sportief bezig

Net zo lekker als culinaire hoogstandjes fabriceren is bewegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar uurtjes suppen of ‘back to basics’ gaan met een spoedcursus zelf vuur maken? Bekijk hier alle vergaderlocaties die een sportieve activiteit aanbieden.

 

5. Creatief in de weer

Niets doet de inspiratie zo goed als kunstzinnig in de weer zijn. Tekenen, beeldhouwen, schilderen: eigenlijk is ’t allemaal even inspirerend als vergaderbreak. Bekijk hier alle vergaderlocaties die een creatieve workshop of activiteit voor je kunnen regelen.

 

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren