Luxe Landgoederen & Kastelen

Wie wil er nu niet overnachten op een van deze prachtige kastelen en landgoederen? Je kunt hier vergaderen, meerdaags confereren, borrelen en feesten op een prachtige, historische locatie.

In de spotlight

Kunstzinnig, Zeventiende-eeuws Grachtenpand

0 / 5 (0)

Nadat een welgesteld echtpaar in 1895 hun prachtige herenhuis aan de gracht, inclusief uitgebreide kunstverzameling en inboedel, naliet aan de stad Amsterdam, werd het prachtige grachtenpand omgetoverd tot een bijzonder museum. Hier kun je, behalve het bewonderen van de bijzondere kunststukken, ook nog echt getuige zijn van hoe een vermogende familie en hun personeel in de negentiende eeuw leefde. En ook al bevind je je midden in Amsterdam, je kunt even helemaal tot rust komen in de prachtige tuin, die vol staat met verschillende historische bomen- en plantensoorten, afkomstig uit de tuin van Paleis ’t Loo.

Deze wel heel bijzondere en historisch waardevolle locatie is niet alleen het enige voor publiek geopende grachtenpand van Amsterdam, het is ook nog het enige grachtenpand waar je een vergadering, feestelijk ontvangst of besloten diner kunt organiseren! Dit is mogelijk in het Souterrain, een bijzonder sfeervolle en recentelijk volledig opgeknapte vergaderruimte. De inrichting is een mix van de klassieke, negentiende-eeuwse stijl met moderne designelementen. Uiteraard kun je een bijeenkomst in het Souterrain op deze bijzondere vergaderlocatie combineren met een bezoek aan de stijlkamers en de bijzondere kunstverzameling!

  • Amsterdam
  • -
  • €€€
  • Geen overnachting mogelijk
  • 2 - 80 personen

Kunstzinnig, Zeventiende-eeuws Grachtenpand

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren