Voordelig vergaderen!

Goedkoop vergaderen

Ook met een klein budget kan je op inspirerende plekken vergaderen! Wij kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte locatie, die niet duur is maar wel inspirerend. We zijn bereikbaar via de mail: info@inspiratieoplocatie.nl of je kan bellen naar: 010-7600334.

Goedkoop vergaderen

In de spotlight

Stijlvol en Duurzaam Hotel

0 / 5 (0)

Bij deze vergaderlocatie is goede zorg voor mens en omgeving altijd het uitgangspunt geweest. Het is namelijk een voormalig hospitaalcomplex! Nog steeds staat gezond leven en goede zorg in een gastvrije omgeving bij dit hotel hoog in het vaandel. Goede eigenschappen voor een leuke vergaderlocatie!

Dit voormalige hospitaal is gevestigd in een statig, historisch pand. Het interieur is door de enorme ramen heel licht, en in combinatie met de moderne inrichting geeft dit een luxueuze uitstraling. Er zijn verschillende zalen te huur, die allemaal voorzien zijn van alle moderne gemakken. In het restaurant kun je heerlijk eten, of relax je even in de comfortabele lounge. De vergaderlocatie heeft zelfs wellness faciliteiten, mocht je na je vergadering nog lekker willen ontspannen!

  • Veenhuizen
  • 4 ruimtes
  • 21 slaapkamers
  • 2 - 100 personen

Stijlvol en Duurzaam Hotel

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren