Vergaderen in het Groen

Buiten vergaderen en ontspannen

Geniet van het lekker weer en vergader eens buiten met jouw collega's! Neem tussendoor een wandeling in de bossen, relax aan het water of breng een bezoekje aan de koeien. Het kan allemaal!

Bekijk onze selectie of laat Team Boekingen van Inspiratie op Locatie je helpen bij het vinden van de meest rustgevende en sfeervolle vergaderlocaties.

We zijn bereikbaar via de mail en per telefoon: 010 - 760 03 34.

Buiten vergaderen en ontspannen

In de spotlight

Bruisende Vergaderlocatie in de Natuur

0 / 5 (0)

Deze bruisende vergaderplek is net als de natuur altijd volop in ontwikkeling. Hier kunnen jullie samenkomen en werken aan succesverhalen voor persoon en organisatie in de inspirerende achtertuin van Tilburg en Eindhoven!

Ervaar de natuur binnen of ontdek het buiten. Zowel in de locatie als buiten de locatie zijn volop break-out ruimtes beschikbaar. Wat dacht je van brainstormen vanuit een hangmat, vergaderen in de moestuin of jullie heisessie aan de waterkant?

Een verblijf op deze bijzondere plek in de natuur is waardevol werken én ontspannen. Een inspirerende locatie die de kracht en wijsheid van de natuur laat zien, een beleving die uitnodigt tot ontmoeting en een goede balans tussen werktijd en eigentijd stimuleert.

  • Tilburg
  • 12 ruimtes
  • €€€
  • 70 slaapkamers
  • 2 - 25 personen

Bruisende Vergaderlocatie in de Natuur

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren