Duurzaam ondernemen: TIPS en interessante vergaderlocaties.

Duurzaamheid, ofwel sustainability; een belangrijk aspect in onze (bedrijfs)cultuur. Speciaal voor jou hebben wij onze duurzame vergaderlocaties op een rijtje gezet én geven wij tips over hoe jij jouw onderneming duurzaam kan maken.

Vergaderen, brainstormen, presenteren en trainen zonder het milieu te belasten: het kan op deze duurzame en ecologische vergaderlocaties. Enkele van onze vergaderlocaties zijn zelfs helemaal green key: het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven! Maar naast zo'n leuke vergadering op een toffe duurzame vergaderlocatie wil je natuurlijk niet achter blijven met jouw bedrijf. Dus hoe zorg je er nou voor dat jouw bedrijf óók een duurzame 'locatie' wordt? Wij geven de tips.   TIPS1. Probeer het personeel te stimuleren om met het openbaar vervoer of met de fiets naar kantoor te komen. Dit kan door middel van een fietsenplan, of door als directeur/manager het goede voorbeeld te geven en zelf ook eens lekker de fiets te pakken ;)!  2. Beschik je over apparatuur die wel aan vervanging toe is, of ben je gewoon van plan wat nieuws aan te schaffen? Probeer dan eens een energie-zuinige variant te kopen van het product. Je kan hierbij letten op het energie-label.  3. Minder printen! Save the trees! Gebruik bijvoorbeeld een e-reader of een tablet. Toch printen? Print dan altijd dubbelzijdig.  4. Zet apparaten aan het eind van de dag uit. Laat jij je apparaten altijd op standby staan, of klap jij gewoon je laptop dicht aan het eind van de dag? Dan verbruik je nog zeker 50% gebruikersstroom.     5. Koffie! Heerlijk! Maar kies in dit geval voor een mileu-bewuste koffie-corner. Dat kan bijvoorbeeld door het gebruik van 100% biologisch afbreekbare koffie-cupjes en recyclebare vuilniszakken.   6. Boek een duurzame vergaderlocatie bij Inspiratie op Locatie! Kijk op de website of geen ons een belletje. Wij zorgen er voor dat wij de állerleukste locatie voor jou vinden! ☎ 010 - 7600334.


Ook duurzaam bezig zijn buiten kantoor?

Kies voor een van onze duurzame vergaderlocaties en bereik hier jouw vergaderdoelen. Deze locaties wisselen van huiselijke woonboot tot groene kas en nog véél meer. Bekijk al onze duurzame en ecologische vergaderlocaties

.


Evenementenlocatie

Evenementenlocatie

Hotel / B&B

Hotel / B&B

Vergaderlocatie

Vergaderlocatie

Huiselijke locatie

Huiselijke locatie

Congreslocatie

Congreslocatie

Kookstudio

Kookstudio

Boot

Boot

Beachclub

Beachclub

Foto- Filmstudio

Foto- Filmstudio

Beurs / Fabriekshal

Beurs / Fabriekshal

Kasteel

Kasteel

Boerderij

Boerderij

Bar / Lounge

Bar / Lounge

Teambuilding locatie

Teambuilding locatie

Industriele locatie

Industriele locatie

Restaurant

Restaurant

Theater / Bioscoop

Theater / Bioscoop

Night club

Night club

Buitenlocatie

Buitenlocatie

Feestlocatie

Feestlocatie

76 resultaten

Andere Amsterdam Soorten locaties