vergaderlocaties/amsterdam

Op maat ?

Op zoek naar Corona-proof locaties?
Gratis locatie zoek & boek service De leukste locaties van Nederland Boek voor de beste prijs Eenvoudig online boeken

Vergaderlocaties Amsterdam

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam ? Hier vind je de meest inspirerende vergaderlocaties van Amsterdam! Je kunt jouw favoriete vergaderlocatie(s) zelf online reserveren tegen de beste prijs of een offerte op maat opvragen direct bij de locatie. Kunnen we helpen? Twijfel niet en neem contact met ons op. We denken graag met je mee en onze service is kosteloos.

Bekijk meer locaties in Amsterdam

Vergaderen in Amsterdam

Bekijk hier de leukste vergaderlocaties van Amsterdam! Een monumentaal pand aan de gracht, een gezellige woonboot of een grootse evenementenlocatie; de keuze is reuze.

Amsterdams mooiste vergaderlocaties!

In Amsterdam vind je misschien wel de meest verrassende en inspirerende vergaderlocaties van Nederland! Van design woonboten tot sfeervolle lofts en van charmantie verhuisjes in een park tot industriele loodsen in Amsterdam Noord. Bijna elke week voegen wel weer een nieuwe verrassende vergaderlocatie toe. Browse zelf door ons aanbod of bel of mail ons voor een voorstel op maat!

Vergaderen en Overnachten in Amsterdam

Amsterdam bied je talloze hotels en er zijn genoeg mogelijkheden om je vergadering te combineren met een overnachting. Kies voor het centrum voor de gezelligheid of juist voor een praktischer plek met meer pakeerplaasten en een betere bereikbaarheid.

Feesten en events op locatie. 

Wil je een bedrijfsfeest of meerdaagse bijeenkomst organiseren? Hier vind je verschillende suggesties voor feestlocaties in Amsterdam.

Zoek in het volledige aanbod in Amsterdam, Noord-Holland of de rest van Nederland!  

In 3 eenvoudige stappen boek je de perfecte locatie

Ook zij vonden een inspirerende vergader locatie

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duurt slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren