vergaderlocaties/amsterdam

Op maat ?

Hoe werkt de website?
Gratis locatie zoek & boek service De leukste locaties van Nederland Boek voor de beste prijs Eenvoudig online boeken

Vergaderlocaties Amsterdam

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam voor een vergadering, brainstorm, presentatie of ander event? Hier vind je de meest inspirerende vergaderlocaties van Amsterdam! Je kunt jouw favoriete vergaderlocatie(s) zelf online reserveren tegen de beste prijs of een offerte op maat opvragen direct bij de locatie. Kunnen we helpen? Twijfel niet en neem contact met ons op. We denken graag met je mee en onze service is kosteloos.

Bekijk meer locaties in Amsterdam

Vergaderen in Amsterdam

Bekijk hier de leukste vergaderlocaties van Amsterdam! Een monumentaal pand aan de gracht, een gezellige woonboot of een grootse evenementenlocatie; de keuze is reuze.

Wist je dat Amsterdam maar liefst 165 grachten telt? En dat de stad de meeste museums per vierkante meter van alle steden op aarde heeft? En dat er ruim 2500(!) woonboten zijn? Amsterdam is bijzonder en mocht je nu eens op een totaal andere plek willen vergaderen, brainstormen, presenteren of borrelen, dan zit je in deze stad zeker goed!   

Haal je inspiratie uit de drukte en veelzijdigheid van het centrum of juist uit de rust in het Vondelpark of aan ’t IJ. Neem een vergaderbreak en laat je rondvaren over de grachten, wandel door de stad, volg een kookworkshop of ontspan door middel van een yogasessie! Zo zorg je gegarandeerd voor een geslaagde vergadering.

Wil je een bedrijfsfeest of meerdaagse bijeenkomst organiseren? Hier vind je verschillende suggesties voor feestlocaties in Amsterdam.

Zoek in het volledige aanbod in Amsterdam, Noord-Holland of de rest van Nederland!  

In 3 eenvoudige stappen boek je de perfecte locatie

Ook zij vonden een inspirerende locatie

Gesloten

Nieuw? Meld je aan

Het duur slechts 1 minuutje en je kunt van alle gemakken van de site gebruik maken!

Login met je Inspiratie op Locatie account

Gesloten

Wachtwoord vergeten?

Annuleren